Контакт

Како да стапите во контакт со Нас

Модерм е агенција специјализирана за здравствен (медицински и фармацевтски) маркетинг.

+389 75 362 696

info@moderm.mk

facebook.com/moderm.mk

instagram.com/moderm.mk

linkedin.com/moderm

youtube.com/moderm.marketing

ул. 8-ми Март бр.18/1-4 1000 Скопје Р.С. Македонија

Оставете порака

Нашата цел е да обезбедиме најдобра услуга за клиентите и да одговориме на сите Ваши прашања навремено.

    КОНТАКТ ДЕТАЛИ

    ул. 8-ми Март бр.18/1-4 1000 Скопје Р.С. Македонија+389 75 362 696info@moderm.mk

    Работно време

    Понеделник - Петок08:30 - 16:30