Специјалност

Модерм е агенција специјализирана за здравствен (медицински и фармацевтски) маркетинг, единствена од тој вид во државата.

Мисија

Нашата мисија е да Ви помогнеме да го развиете целосниот потенцијал на Вашиот бренд, производ или услуга.

Визија

Имаме визија за сеопфатна професионализација на фармацевтскиот и медицински маркетинг во државата и Балканскиот Полуостров.

Тешкото ќе го сработиме веднаш. За невозможното ќе ни треба малку време.

0

Вработени

0

Клиенти

0

Фокус Брендови

Стандардизација и систематизација на работните процеси.
Добрата репутација ни е поважна од износите на фактурите.
Личниот и професионалниот интегритет ни е поскап од кариерите.
‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Побарајте Понуда

Пополнете го формуларот бирајќи ги нашите до сега најбарани услуги од областа на дигитален маркетинг специјализиран за медицина и фармација и сами составете си пакет кој најмногу би одговарал на Вашите потреби.