intervju-vidinski

Поликлиника и Центар за Болка: интервју со Славчо Видински, менаџер на Мед-Х Дијагностика

intervju-preventiva-simona

Превентива 99: лекуваме со грижа, водиме со иновација!

6 работи на кои треба да внимавате при промовирање на бренд/услуга