Навигација низ морето на социјални медиуми: Совладување на спонзорирани реклами за онлајн продавница

Моето маркетинг искуство

intervju-vidinski

Поликлиника и Центар за Болка: интервју со Славчо Видински, менаџер на Мед-Х Дијагностика

intervju-preventiva-simona

Превентива 99: лекуваме со грижа, водиме со иновација!

intervju-manolevi

Ексклузивно интервју со сопствениците на Поликлиника Манолеви

dimitar-kalchovski

Разговор со ас. д-р Димитар Калчовски на тема гинекологија, акушерство, генетика и…

a-b-test

A/B тестирање во дигиталниот здравствен маркетинг

negativity-bias

Справување со пристрасноста кон негативност во здравствениот маркетинг

Позитивни практики на зголемување на цена за општо добро.

Етички Маркетинг Практики